Top

03101. Kunsttafel Vrijheid blijheid

  • 03101. Kunsttafel Vrijheid blijheid
199,00

Weer- en krasbestendige tafels met kleurrijke kunst voor binnen en voor buiten. Wie wordt daar niet blij van? Je terras krijgt zo een vrolijke uitstraling waar niemand meer aan voorbij loopt. De tafels zijn van zeer hoge kwaliteit. De kunst wordt haarscherp afgedrukt. 

Prijs is gebaseerd op een tafel van 60 x 60 cm en 1,6 cm dik. Exclusief tafelvoet en 21% btw. Tafels met kunst kunnen we tot 175 x 110 cm leveren. Vierkant, rond, ovaal. Kies je formaat en kunstwerk naar keuze. 

Je eigen tafels behouden?

Wil je je huidige tafels niet kwijt? Laat dan een 1 mm dik alumunium plaat met de kunst maken. Deze is eveneens weer- en UV-bestendig en kun je op je bestaande tafels bevestigen.

 

Feels good art-tafels blijven tot 10 à 15 jaar mooi. Je kunt dus lang genieten van de kunst op je tafels.


Bel of mail ons voor een offerte


Kunstenaar Lida Bruinen

Lida heeft jarenlang mandela's getekend met kleurpotlood. Nu kiest ze vooral voor acrylverf en maakt ze graag collages. Haar werk heeft een spirituele inslag. Prikkels uit haar omgeving en haa

r eigen emoties en gedachten zijn haar inspiratiebron. Haar werk is kleurrijk en veelzijdig: van abstract tot symbolische en spirituele kunst.

Deze dubbelgevouwen wenskaart is gedrukt op 300 grams FSC-papier en gelamineerd. Daardoor is de wenskaart stevig en heeft de wenskaart een stijlvolle uitstraling. Formaat:12,5 x 12,5 cm.

U kunt ook uw eigen logo en tekst toevoegen en de wenskaart zelfs helemaal in uw eigen huisstijl laten vormgeven. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk!

De opbrengst min de kosten van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte. Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code