Top

0065. Drie gezichten LB

  • 0065. Drie gezichten LB
1,65

(1 wenskaart)
Kunstenaar Liezette Breuers

Ondanks veel pijn en vermoeidheid door reuma is Liezette iedere dag bezig met kunst. Na een zware periode in haar leven, waarin ook nog eens borstkanker werd geconstateerd, kwam ze in aanraking met diverse kunstvormen. Door te schilderen en later te beeldhouwen, leerde zij zich te ontspannen en uit te drukken. Inmiddels heeft zij al meer dan honderd tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerk gemaakt. Ze maakt zowel abstract als realistisch werk.

Verder beschildert zij glas en maakt ze mandela’s. Omdat ze geen kunstopleiding heeft gevolgd en haar energie en mobiliteit beperkt zijn, is het niet gemakkelijk voor haar om haar werk onder de aandacht te brengen en te exposeren.

Over Liezette en Feels Good Art heeft een artikel gestaan in het patiëntenblad van de Reumapatiëntenbond In Beweging. Liezette is verbonden aan het kunstenaarscollectief van Mensana in Venlo.

Deze dubbelgevouwen wenskaart is gedrukt op 350 grams FSC-papier en gelamineerd. Daardoor is de wenskaart stevig en heeft de wenskaart een stijlvolle uitstraling. Formaat:10 x 15 cm.

U kunt vanaf 5 wenskaarten ook uw eigen logo en tekst toevoegen en de wenskaart zelfs helemaal in uw eigen huisstijl laten vormgeven. Kijk voor de mogelijkheden ophttps://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk!

De opbrengst min de kosten van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte. 


Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 15
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code