Top

0084. In evenwicht (1 wenskaart)

  • 0084. In evenwicht (1 wenskaart)
1,65

Dit kunstwerk is gemaakt door Femke van Kruijsdijk.

Al vroeg in haar leven ontwikkelde Femke een grote liefde voor tekenen. Opgevoed met liefde voor mooie dingen werd ze geraakt door etnografica; kunst- en gebruiksvoorwerpen van vooral niet-Westerse volkeren. Afrikaanse, Aboriginale en/of pre-Colombiaanse motieven duiken op in haar werk. Ze ontwikkelde oog voor detail. Dat is goed terug te zien in haar werk. Het lijkt soms alsof ze een weg zoekt om chaos te organiseren tot overzicht en structuur. Haar werk is vrolijk, minder voorspelbaar en kleurrijk.

Femke werkt bij Ergon. Ergon bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.

De dubbelgevouwen wenskaart is gedrukt op 300 grams FSC-papier en gelamineerd. Daardoor is de wenskaart stevig en heeft de wenskaart een stijlvolle uitstraling. Formaat:10,5 x 15 cm.

U kunt  ook uw eigen logo en tekst toevoegen en de wenskaart zelfs helemaal in uw eigen huisstijl laten vormgeven. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk!

De opbrengst min de kosten van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte. Product is niet meer leverbaar
Voorraad: 0
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code