Top

8. Verbondenheid 2

  • 8. Verbondenheid 2
9,95

Deniz is werkzaam bij Anders Bekeken in Gouda. Anders Bekeken is een kunstproject van REAKT, een zorginstelling voor mensen met een psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Er worden schilderijen, beeldhouwwerken en mozaïek gemaakt. Verschillende technieken en stijlen worden gebruikt. Anders Bekeken heeft galeries en ateliers in Gouda, Den Haag, Rotterdam, Purmerend en Castricum.

Zorginstelling REAKt wil met Anders Bekeken de maatschappelijke integratie van mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek stimuleren. Cliënten werken in de ateliers onder professionele begeleiding.

Een wenskaart van dit kunstwerk is er nog niet, maar kan wel vanaf 5 stuks speciaal voor u worden gemaakt (€ 9,95 voor 5 wenskaarten). En tegen meerkosten met uw eigen logo, tekst en zelfs in uw eigen huisstijl. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk

De opbrengst (min de kosten) van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code