Top

0330. Kunsttafel Abstract

  • 0330. Kunsttafel Abstract
199,00

Weer- en krasbestendige tafels met kleurrijke kunst voor binnen en voor buiten. Wie wordt daar niet blij van? Je terras krijgt zo een vrolijke uitstraling waar niemand meer aan voorbij loopt. De tafels zijn van zeer hoge kwaliteit. De kunst wordt haarscherp afgedrukt. 

Prijs is gebaseerd op een tafel van 60 x 60 cm en 1,6 cm dik. Exclusief tafelvoet en 21% btw. Tafels met kunst kunnen we tot 175 x 110 cm leveren. Vierkant, rond, ovaal. Kies je formaat en kunstwerk naar keuze. 

Je eigen tafels behouden?

Wil je je huidige tafels niet kwijt? Laat dan een 1 mm dik alumunium plaat met de kunst maken. Deze is eveneens weer- en UV-bestendig en kun je op je bestaande tafels bevestigen. 

Feels good art-tafels blijven tot 10 à 15 jaar mooi. Je kunt dus lang genieten van de kunst op je tafels.


Bel of mail ons voor een offerte


Deniz is werkzaam bij Anders Bekeken in Gouda. Anders Bekeken is een kunstproject van REAKT, een zorginstelling voor mensen met een psychiatrische en/of psychosociale problematiek. Er worden schilderijen, beeldhouwwerken en mozaïek gemaakt. Verschillende technieken en stijlen worden gebruikt. Anders Bekeken heeft galeries en ateliers in Gouda, Den Haag, Rotterdam, Purmerend en Castricum.

Zorginstelling REAKt wil met Anders Bekeken de maatschappelijke integratie van mensen met psychiatrische en/of psychosociale problematiek stimuleren. Cliënten werken in de ateliers onder professionele begeleiding.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code