Top

0317. Abstract KH

  • 0317. Abstract KH
199,00

Weer- en krasbestendige tafels met kleurrijke kunst voor binnen en voor buiten. Wie wordt daar niet blij van? Je terras krijgt zo een vrolijke uitstraling waar niemand meer aan voorbij loopt. De tafels zijn van zeer hoge kwaliteit. De kunst wordt haarscherp afgedrukt. Prijs is gebaseerd op een tafel van 60 x 60 cm en 1,6 cm dik. Exclusief tafelvoet en 21% btw. Tafels met kunst kunnen we tot 175 x 110 cm leveren. Vierkant, rond, ovaal. Kies je formaat en kunstwerk naar keuze. Je eigen tafels behouden? Wil je je huidige tafels niet kwijt? Laat dan een 1 mm dik alumunium plaat met de kunst maken. Deze is eveneens weer- en UV-bestendig en kun je op je bestaande tafels bevestigen. Feels good art-tafels blijven tot 10 à 15 jaar mooi. Je kunt dus lang genieten van de kunst op je tafels. Bel of mail ons voor een offerte. Dit kunstwerk is van Karin Heijmans uit Gouda.

Karin heeft op de kunstacademie, mode en vormgeving, gezeten. Ze heeft jarenlang geschilderd bij Anders Bekeken, galerie en atelier voor mensen met een psychiatrische- of psychosociale problematiek in Gouda.

Haar kunstwerken zijn kleurrijk en vaak abstract. Soms schildert ze ook realistisch zoals een zelfportret. Ze is steeds vrijer gaan schilderen en heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt de laatste jaren. Ondanks een recent moeilijke periode in haar leven, werkt ze nu hard aan een zelfstandig bestaan. Daar willen we haar graag bij helpen. 

Ben je geïnteresseerd in haar originele werken? Kijk dan op www.karinheijmans.nl.
Voor toepassingen met haar kunst kun je bij ons terecht. Mail info@feelsgoodart.nl of bel 0646 218161.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code