Top

Kunstafel Abstract KH7

  • Kunstafel Abstract KH7
199,00

Weer- en krasbestendige tafels met kleurrijke kunst voor binnen en voor buiten. Wie wordt daar niet blij van? Je terras krijgt zo een vrolijke uitstraling waar niemand meer aan voorbij loopt. De tafels zijn van zeer hoge kwaliteit. De kunst wordt haarscherp afgedrukt. 

Prijs is gebaseerd op een tafel van 60 x 60 cm en 1,6 cm dik. Exclusief tafelvoet en 21% btw. Tafels met kunst kunnen we tot 175 x 110 cm leveren. Vierkant, rond, ovaal. Kies je formaat en kunstwerk naar keuze. 

Je eigen tafels behouden?

Wil je je huidige tafels niet kwijt? Laat dan een 1 mm dik alumunium plaat met de kunst maken. Deze is eveneens weer- en UV-bestendig en kun je op je bestaande tafels bevestigen. 

Feels good art-tafels blijven tot 10 à 15 jaar mooi. Je kunt dus lang genieten van de kunst op je tafels.


Bel of mail ons voor een offerte

Karin heeft op de kunstacademie, mode en vormgeving, gezeten. Deze heeft zij door haar handicap, ADD, niet kunnen afmaken. Sinds drie jaar schildert ze bij Anders Bekeken, galerie en atelier voor mensen met een psychiatrische- of psychosociale problematiek in Gouda. Haar kunstwerken zijn kleurrijk en vaak abstract. Soms schildert ze ook realistisch zoals het zelfportret hiernaast. Ze is steeds vrijer gaan schilderen. Karin heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt de laatste jaren. Ondanks een recent moeilijke periode in haar leven, werkt ze nu hard aan een zelfstandig bestaan om in haar eigen onderhoud te kunnen voorzien en dat van haar twee zonen.

www.karinheijmans.nl

 


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code