Top

912. Femke van Kruijsdijk 1

  • 912. Femke van Kruijsdijk 1
9,95

Dit kunstwerk is gemaakt doot Femke van Kruijsdijk.

Al vroeg in haar leven ontwikkelde Femke een grote liefde voor tekenen. Opgevoed met liefde voor mooie dingen werd ze geraakt door etnografica; kunst- en gebruiksvoorwerpen van vooral niet-Westerse volkeren. Afrikaanse, Aboriginale en/of pre-Colombiaanse motieven duiken op in haar werk. Zeontwikkelde oog voor detail. Dat is goed terug te zien in haar werk. Het lijkt soms alsof ze een weg zoekt om chaos te organiseren tot overzicht en structuur. Haar werk is vrolijk, minder voorspelbaar en kleurrijk.

Femke werkt bij Ergon. Ergon bemiddelt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.  

Een wenskaart van dit kunstwerk is er nog niet, maar kan wel vanaf 5 stuks speciaal voor u worden gemaakt. Voeg dit kunstwerk toe aan uw winkelwagen en ga naar https://www.feelsgoodart.nl/3124480/alle-kunstwerken-op-een-wenskaart-speciaal-voor-u-gemaakt.
Wilt u iets anders met het kunstwerk doen? Een reproductie op canvas, serviesgoed, een relatiegeschenk of gebruiken als illustratie? Kijk bij opties.

De opbrengst van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code