Top

3. Cirkel Man

  • 3. Cirkel Man
1,95

Kunstenaar Liezette Breuers
Liezette is verbonden aan het kunstenaarscollectief van Mensana.

Ondanks veel pijn en vermoeidheid door reuma is Liezette iedere dag bezig met kunst. Na een zware periode in haar leven, waarin ook nog eens borstkanker werd geconstateerd, kwam ze in aanraking met diverse kunstvormen. Door te schilderen en later te beeldhouwen, leerde zij zich te ontspannen en uit te drukken. Inmiddels heeft zij al meer dan honderd tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerk gemaakt. Ze maakt zowel abstract als realistisch werk.

Verder beschildert zij glas en maakt ze mandela’s. Omdat ze geen kunstopleiding heeft gevolgd en haar energie en mobiliteit beperkt zijn, is het niet gemakkelijk voor haar om haar werk onder de aandacht te brengen en te exposeren.

Over Liezette en Feels Good Art heeft een artikel gestaan in het patiëntenblad van de Reumapatiëntenbond In Beweging

Een wenskaart van dit kunstwerk is er nog niet, maar kan wel vanaf 5 stuks speciaal voor u worden gemaakt. Voeg dit kunstwerk toe aan uw winkelwagen en ga naar https://www.feelsgoodart.nl/3124480/alle-kunstwerken-op-een-wenskaart-speciaal-voor-u-gemaakt.
Wilt u iets anders met het kunstwerk doen? Een reproductie op canvas, serviesgoed, een relatiegeschenk of gebruiken als illustratie? Kijk bij opties.

De opbrengst van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code