Top

0108. Inzicht (1 wenskaart)

  • 0108. Inzicht (1 wenskaart)
1,65

De herenclub van Heereveld
Zorgcentrum Heereveld

De herenclub van Heereveld telt 10 deelnemers die wekelijks bij elkaar komen voor diverse activiteiten. Sharon de Groot, activiteitenbegeleider: “We hebben projecten van ongeveer 6 weken. Dat kan op creatief gebied zijn maar ook iets anders. We vinden het belangrijk dat ieders talent naar boven komt. Het is een echte mannenclub met een eigen sfeer en dat is leuk in een zorgcentrum waar het merendeel vrouw is.

De schilderijen zijn speciaal gemaakt voor Feels Good Art.“ Het zijn jeugdige afbeeldingen geworden. Maar het thema ‘de wijze uil’ past wel goed bij ouderen. Die combinatie vonden we leuk.” De kunstenaars zijn trots op het resultaat, maar blijven bescheiden.


Zorgcentrum Heereveld in Waubach biedt huisvesting, verzorging en verpleging aan 120 bewoners. Het zorgcentrum heeft de beschikking over 90 verzorgingshuisplaatsen en een verpleegafdeling voor 30 psychogeriatrische (demente) bewoners. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals het maken van kunst.

De prijs is gebaseerd op 1 exclusieve, dubbelgevouwen wenskaart van 12,5 x 12,5 cm op 300 FSC papier met laminaat. Wilt u een ander formaat wenskaart, de binnenkant laten bedrukken of van dit kunstwerk een reproductie op canvas, aluminium, glas, papier of behang. Of een placemat of koffiekopje bedrukt met dit kunstwerk? Ga dan naar meer opties

De nettowinst van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte.


 



Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 45
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over