Top

0109. Samen (1 wenskaart)

  • 0109. Samen (1 wenskaart)
1,65
per 10 stuks

De herenclub van Heereveld
Zorgcentrum Heereveld

De herenclub van Heereveld telt 10 deelnemers die wekelijks bij elkaar komen voor diverse activiteiten. Sharon de Groot, activiteitenbegeleider: “We hebben projecten van ongeveer 6 weken. Dat kan op creatief gebied zijn maar ook iets anders. We vinden het belangrijk dat ieders talent naar boven komt. Het is een echte mannenclub met een eigen sfeer en dat is leuk in een zorgcentrum waar het merendeel vrouw is.

De schilderijen zijn speciaal gemaakt voor Feels Good Art.“ Het zijn jeugdige afbeeldingen geworden. Maar het thema ‘de wijze uil’ past wel goed bij ouderen. Die combinatie vonden we leuk.” De kunstenaars zijn trots op het resultaat, maar blijven bescheiden.


Zorgcentrum Heereveld in Waubach biedt huisvesting, verzorging en verpleging aan 120 bewoners. Het zorgcentrum heeft de beschikking over 90 verzorgingshuisplaatsen en een verpleegafdeling voor 30 psychogeriatrische (demente) bewoners. Er worden diverse activiteiten georganiseerd zoals het maken van kunst.

U kunt ook uw eigen logo en tekst toevoegen en de wenskaart zelfs helemaal in uw eigen huisstijl laten vormgeven. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk!

De opbrengst min de kosten van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte. Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code