Top

Beeldrecht wenskaarten

  • Beeldrecht wenskaarten
49,50

U kunt ook alleen het beeldrecht kopen en zelf een kaart ontwerpen en laten drukken met Feels Good Art. Hieraan zijn wel enkele voorwaarden verbonden:

Op de kaart moet:

  • een leesbare vermelding van de naam van de kunstenaar en indien van toepassing het atelier/de zorgorganisatie met logo waar de kunstenaar werkzaam is, staan.
  • een afbeelding van minimaal 6 x 3 cm staan met het logo van Feels Good Art met een korte omschrijving (deze afbeelding wordt door ons aangeleverd). 


Wat moet u doen?

  1. Kies een Feels Good Art-werk en noteer de naam van het kunstwerk hieronder in het veld "Naam van het kunstwerk".
  2. Kies het aantal wenskaarten dat u wenst hieronder. Tot 100 wenskaarten betaalt u slechts 49,50 euro excl. 21% btw (nog geen € 0,50 per kaart). Hoe hoger het aantal, hoe lager het bedrag per kaart.
  3. Na betaling ontvangt u van ons een hoge resolutiefoto van het kunstwerk en een afbeelding met het logo van Feels Good Art, een omschrijving en de naam van de kunstenaar.
  4. Stuur, voordat u gaat drukken, een digitale drukproef naar info@feelsgoodart.nl voor akkoord.
  5. Stuur 5 exemplaren van de kaarten naar Feels Good Art,  Geverikerstraat 54, 6191 RP BEEK ten behoeve van de kunstenaar en ons archief.

LET OP! 
U mag het kunstwerk alleen gebruiken voor de overeengekomen wenskaarten en de aantallen die u hieronder  aangeeft. Voor andere kaarten en doeleinden moet u opnieuw afspraken met ons maken. Het copyright blijft te allen tijde bij de kunstenaar.
 


 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code