Top

923. warm & kleurrijk (50 stuks)

  • 923. warm & kleurrijk (50 stuks)
82,50


Anneke Slagboom (1962), van beroep docente textiele werkvormen, woont in Ridderkerk. Altijd bezig met tekenen, vormgeven en ontwerpen heeft zij de magie van aquarelleren ontdekt. Een bijna ongrijpbare techniek die soms niet te sturen is maar juist dan de meest mooie vormen en kleuren geeft. Iedere aquarel is uniek en wordt door haar nooit nagemaakt. Wel wordt een thema vaak uitgewerkt in meerdere schilderijen. Ook een andere techniek zoals acryl geeft een verrassend ander resultaat. Perfektie in tekentechniek is niet haar doel, wel de sfeer die het schilderij uitstraalt. Sfeer die is opgebouwd uit onderwerp, invalshoek, beweging, ritme, vorm en kleur. Om dit te bereiken werkt zij voornamelijk met een grove penseel en worden details zonodig uitgewerkt. De onderwerpen lijken willekeurig gekozen maar in ieder voorwerp schuilt een uitdaging.

U kunt vanaf 25 wenskaarten ook uw eigen logo en tekst toevoegen en de wenskaart zelfs helemaal in uw eigen huisstijl laten vormgeven. Kijk voor de mogelijkheden op https://www.feelsgoodart.nl/wenskaart_op_maatTIP: noteer alvast de naam van dit kunstwerk!

De opbrengst min de kosten van Feels Good Art komt ten goede aan een goed doel: mensen met een handicap of chronische ziekte.  
 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code