Top

0066. Kleurrijk LB

  • 0066. Kleurrijk LB
  • 0066. Kleurrijk LB
1,65

Van dit kunstwerk zijn wenskaarten op voorraad. Deze kun je direct bestellen. De vermelde prijs is per wenskaart inclusief envelop en exclusief 21% btw en verzendkosten (€ 6,95 per bestelling).  

Wil je een andere toepassing? Noteer het nummer van dit kunstwerk + bel of mail ons voor een offerte


Kunstenaar Liezette Breuers

Er zijn twee versie van deze kleurrijke kunstwerken.  

Ondanks veel pijn en vermoeidheid door reuma is Liezette iedere dag bezig met kunst. Na een zware periode in haar leven, waarin ook nog eens borstkanker werd geconstateerd, kwam ze in aanraking met diverse kunstvormen. Door te schilderen en later te beeldhouwen, leerde zij zich te ontspannen en uit te drukken. Inmiddels heeft zij al meer dan honderd tekeningen, schilderijen en beeldhouwwerk gemaakt. Ze maakt zowel abstract als realistisch werk.

Verder beschildert zij glas en maakt ze mandela’s. Omdat ze geen kunstopleiding heeft gevolgd en haar energie en mobiliteit beperkt zijn, is het niet gemakkelijk voor haar om haar werk onder de aandacht te brengen en te exposeren.

Over Liezette en Feels Good Art heeft een artikel gestaan in het patiëntenblad van de Reumapatiëntenbond In Beweging. Liezette is verbonden aan het kunstenaarscollectief van Mensana in Venlo.


Verwachte levertijd: 3 werkdagenVoorraad: 15
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code